• Twitter
  • Facebook
  • Google+
Sales Hotline: +1 6479468937

Dit skrivebord. Altid med over alt.

Local Desktop Cursor Local Desktop Window
Remote Desktop Cursor Remote Desktop Window
Få mere at vide

Arbejde sammen med andre? Få adgang til dine programmer på farten? Vise ferievideoer til venner? Med AnyDesk er det intet problem. Du og dine filer bliver derhjemme.

Se remote-desktop fra en ny side!

Du kender remote-desktop som det var indtil i dag: langsomt og besværligt. Under udviklingen af AnyDesk, har vi taget et skridt tilbage og stillet os selv fundamentale spørgsmål. Hvordan skal remote-desktop fungere? Hvad kan moderne computer-hardware? Således har vi udviklet AnyDesk fra bunden. Kernen er DeskRT: en nyt og effektiv billedoverførselsmetode, der er udviklet specielt til grafiske brugergrænseflader. Dermed er AnyDesk et skridt foran sine konkurrenter.

Vores konkurrenter påstår at være i stand til at sikre flydende billedoverførsel. Kun AnyDesk, verdens hurtigste remote-desktop-program holder løftet. Med AnyDesk er det muligt at benytte programmer, som ikke kunne anvendes med tidligere remote-desktop-software.

(more is better)

Billedopdateringsfrekvens

AnyDesk har en overførselshastighed på 60 billeder pr. sekund i lokale netværk og over mange internetforbindelser, hvilket er betydeligt mere end alle andre Remote-Desktop programmer. Eftersom de fleste computerskærme arbejder med en rate på 60 billeder pr. sekund, giver AnyDesk den højst mulige flydende gengivelse. Således giver AnyDesk dig mulighed for at arbejde fuldstændig gnidningsløst.

(less is better)

Latens

Den lavest mulige latens er afgørende, når du arbejder på en remote desktop. Jo lavere latens, desto hurtigere reagerer den fjernstyrede pc på input. Da internetforbindelser altid behøver noget tid til overførsel af data fra en pc til en anden, er det meget vigtigt at AnyDesk ikke genererer yderligere forsinkelser. I lokale netværk ligger AnyDesks latens på under 16 millisekunder og er dermed ikke længere mærkbar.

(less is better)

Datavolumen

Ved arbejde med Remote-Desktop-Tools via internettet, er efficient udnyttelse af båndbredden afgørende. Dette gælder især ved arbejde med mobile internetforbindelser som f.eks. UMTS. AnyDesks båndbreddeeffektivitet giver mulighed for at arbejde gnidningsløst med internetforbindelser fra 100 kb/s. Selv ved lavere båndbredder arbejder AnyDesk tydeligt bedre end dens konkurrenter.

Stilfuld uafhængighed

AnyDesk er det første program som er kraftfuldt nok til i timevis at kunne arbejde på en fjerncomputer, flydende og problemfrit. Uden irriterende netværkskonfiguration er alle programmer, filer og indstillinger på din hjemme- eller arbejds-pc altid hurtig tilgængelige. Og dine filer bliver der hvor de hører hjemme: på din egen computer.

Enkelt samarbejde

Opnå mere sammen. AnyDesk er ligeledes perfekt egnet til online-samarbejde. Ved hjælp af den valgfrie visning af to cursorer er det muligt, at redigere tekst, billeder eller andre dokumenter sammen med andre. Enkelt, hurtigt og uden at skulle overdrage filerne til en online-tjeneste.

Nem fjernstyret vedligeholdelse

Det er sjovere at hjælpe andre når det er nemt. AnyDesk kan meget mere end blot remote-administration og remote-support. Men det betyder ikke, at AnyDesk ikke udmærker sig også på dette område. Ved hjælp af flydende betjening er opsætning af dine kollegers printere eller installation af nye CRM-tools på salgsafdelingens computere en barneleg.

Prøv os!

Stadig skeptisk? Lad dig overbevise. Du har mulighed for at prøve AnyDesk med det samme uden forpligtelser. Prøv AnyDesk Free med et samme, uden irriterende indtastning af kontaktoplysninger. Ved hjælp af blot tre klik kan du downloade, starte og oprette forbindelse på alle computere, som du ønsker at fjernstyre. Nemmere kan det ikke gøres.