Uden grænser

Takket være AnyDesk har du idin pc med alle filer og programmer altid ved hånden. Er alle vigtige filer kopieret? Kan du også adgang til programmer, som er installeret på din arbejds-pc, fra din laptop?Hvad sker der hvis din laptop og følsomme data bliver stjålet? Har du virkelig lyst til at overdrage dine forretningshemmeligheder til cloud-tjenester? Alt det behøver du ikke at tænke på mere.

Vores verdensomspændende servernetværk sørger for, at du overalt i verden kan få en sikker og hurtig forbindelse.

Uden hastighedsbegrænsning

Slå turboen til. AnyDesk arbejder ved hjælp af DeskRT med en nyskabende video-codec, der er udviklet specielt til overførsel af billedindhold. Dermed er AnyDesk alle eksisterende remote-desktop og screensharing-løsninger stærkt overlegen, når det kommer til hastighed og billedkvalitet.

Vores servere benytter Erlang, en teknologi, der er udviklet specielt til store og nedbrudssikrede telefonnet. Det er med til at gøre AnyDesk meget stabilt. På denne måde har du altid adgang til vores løsning når du har brug for det.

Uden hovedpine

På trods af sin alsidighed er Anydesk overraskende nemt at bruge: alle funktioner Trotz all dieser Vielseitigkeit ist AnyDesk erstaunlich einfach zu bedienen: Alle funktioner kan tilgås med et par klik på en brugergrænseflade som er let at forstå.

Sikker

Lad dig ikke narre af andre udbyderes løfter om sikkerhed. AnyDesk anvender TLS 1.2, den samme teknologi som bruges i online-banking.

Begge sessionsdeltagere gennemgår en kryptografisk godkendelse. Først herefter kan man være sikekr på, at man virkelig er forbundet med den ønskede arbejdsplads. Din AnyDesk-id er dermed sikret mod forfalskning.

Selv AnyDesks eksekverbare fil er specielt beskyttet mod forfalskning.

Fleksibel

AnyDesks mange anvendelsesmuligheder gør din hverdag lettere; uanset om du befinder dig hjemme eller på din arbejdsplads.

AnyDesk er gratis for lejlighedsvis privat brug. Ønsker du at anvende AnyDesk regelmæssigt? Du kan vælge en af vores enkelt og fleksibelt sammensatte Tarife. Den er spækket med nyttige ekstrafunktioner til hyppig privat brug samt erhverv.

Portabel

Kan du heller ikke lide unødigt store programmer?AnyDesk er en let og nyttig følgesvend. Den blot 1 Mb store programfil er utrolig hurtig download og skal ikke installeres. Med blot et enkelt klik er AnyDesk klar til brug. Du behøver blot at starte AnyDesk og gå i gang, også uden administratorrettigheder. Du kan have Anydesk med dig overalt på en usb-nøgle.

Ønsker du at installere AnyDesk på en computer, kan dette gøres ved hjælp af få klik. Du kan i løbet af kort tid udstyre dine computere med en sikker og ukompliceret forbindelse til AnyDesk.