AnyDesk 3.0

Den er kompatibel med alle programversioner og opdateringerne er gratis.

  • Fjernadgang: Betjen computeren, som du har lyst til. Dine filer bliver derhjemme.
  • Fjernvedligeholdelse: Administrer din computer fra et centralt sted. Eller fra alle mulige andre steder.
  • Skærm-præsentation: Arbejd i team sammen på én computer. Lige meget hvor den befinder sig henne.
Fuld omkostningskontrol Alle opdateringer er gratis og uden reklame. Programversionerne er altid kompatible. Sammenlign alt det, med tilbuddene fra andre udbydere. Du bliver ofte nødt til at købe dyre opdateringer til dine client-programmer.
Maksimal sikkerhed Dine data beskyttes mod uønsket tilgang. AnyDesk anvender sikkerhedsteknologien TLS 1.2, den samme teknologi som bruges i online-banking. Alle sessionsdeltagere verificeres med RSA4096 Public-/Private Key Exchange. Vores servere anvender Erlang-teknologi, der er udviklet specielt til store og nedbrudssikrede telefonnet.
Maksimal hastighed Billedfilerne på den fjernstyrede computer bliver ved hjælp af Codec DeskRT, en innovation fra AnyDesk, komprimeret og overført med en utrolig hastighed på 16 millisekunder ved 60 billeder i sekundet og med fantastiske billedegenskaber. Det er med til at gøre AnyDesk effektiv selv ved ringe båndbredde fra 100 kB/s.
Maksimal uafhængighed Du har ikke brug for nogen, som sidder i den anden ende af røret og bekræfter din session. Selv en genstart af computeren kan gennemføres helt uafhængigt. Med AnyDesk er du også uafhængig af styresystemet. Uanset om Windows, Linux eller macOS (fra 10.10) – alle computere kan fjernstyres på samme måde og med det samme lille program. Kan snart også fås til mobile enheder.
Største komfort AnyDesk overfører problemløst i baggrunden, så du kan arbejde uforstyrret videre. Dette program kan også anvendes uden installation og er såreenkelt at betjene. På grund af den enestående båndbreddeeffektivitet kan AnyDesk også bruges til dataintensive anvendelser som fx videoredigering.
Bedre teams AnyDesk forbedrer teamarbejdet i din virksomhed. For dette program kan også anvendes til samarbejde omkring ét dokument uafhængigt af lokalitet, chat mellem kollegaer, online-meetings, produktkurser, webinarer, skærm-præsentationer eller dataudveksling mellem forskellige computere.

Desuden i professional og enterprise-version:

Ubegrænset antal forbindelser PowerUser-optionen sørger for, at der med hver session samtidig kan aktiveres et ubegrænset antal Host-computere. Fx for at forsyne alle software-kunder med ny software i kun et enkelt arbejdsforløb.
Adressebog med Speed Dial direkte opkald Med AnyDesk-adressebogen har du styr på alle de computere, som du vil fjernstyre samtidig. Du kan indrette grupper, administrere dine kunder og komme direkte til dine kunder med et enkelt klik. I adressebogen viser hurtigtilgangslisten dig, hvilke Host-computere der for tiden er online og hvilke, der ikke er det.
Eget logo, eget navnerum I AnyDesk kan du anvende dit eget firmalogo, hvilket gør, at du konstant er til stede hos dine medarbejdere eller kunder. Med dit eget navnerum kan du selv vælge navnet, som du giver videre til Host-computerne.